Con Way - International Møbellogistik

Con Way International Møbellogistik


DØR TIL DØR TRANSPORT AF MØBLER

Conway dør til dør transport

Thortrans og Con Way Furniture Transport har i over 40 år beskæftiget sig med International Møbel Distribution af møbler, køkkener og anden boligindretning.

Vi har altid holdt fast i udelukkende at være møbeltransportør med et personligt og individuelt samarbejde med vore kunder.

Vi holder fast i vore traditioner for god service ved f.eks. at den der tager telefonen er bredt involveret i virksomheden og derfor kan svare på det meste.
Vi leverer møbler direkte til og fra flere typer kunder f.eks. butikker, fabrikker, private husholdninger, auktioner og byggefirmaer. Desuden kan vi også varetage møbel transport for private kunder f.eks. flytninger, så står du med en privat flytning til udlandet, eller en privat flytning til Danmark, så kan Con way løse din flytteopgave.

Vi tilbyder:

  • Vi har ugentlige afgange med egne møbel distributions biler i Danmark, Sverige, Norge of Finland.
  • Vi har erfarne Møbel-chauffører, som har stort kendskab til håndtering af møbler og levering til privatkunder.
  • Vi advisere kunderne, og laver aftaler omkring terminer og alt hvad der skal til for at sikre din kunde en sikker levering.
  • Vi tilbyder levering direkte ud til private i Danmark, Norge og Sverige, med vores egne biler.
  • Vi tilbyder returlæs fra Norge og Sverige til Danmark og kontinentet, bla. fra Oslo, Bergen og Stockholm med afgang hver fredag.
  • Vi tilbyder møbellogistik over hele verden via vores samarbejdspartnere.
  • Vi tilbyder transporter til og fra auktioner i Danmark, Norge og Sverige.
  • Vi tilbyder privat flytninger til Norge og Sverige fra Danmark.
  • Vi tilbyder privat flytninger til Danmark fra Norge og Sverige.
  • Vi laver fortoldning.

Vi benytter specialindrettede møbelbiler med bl.a. lift og andet specialudstyr, og danske chauffører, hvoraf flere har kørt i de samme områder i Norge eller Sverige i mange år.

Derfor kan vi tilbyde Dem og Deres kunde en professionel og individuel service.

Thortrans Lastbil
TRANSPORT PÅ FØRSTE KLASSE

Thortrans

Thortrans kernekompetence ligger inden for møbeltransport samt transport af pap og plastemballager. Præcision og leveringssikkerhed er kendetegn vi er stolte af.

Læs mere
Thortrans Lagerhotel
NEM OG LIGETIL OPBEVARING

Lagerhotel

Thortrans Lagerhotel råder over 25.000 m2 isoleret lagerareal, hvor vi opmagasinerer alle typer varer – møbler, emballage, maskiner, indbo, dokumentopbevaring/-arkivering m.m.

Læs mere
Online-booking
BOOK DIREKTE FRA DIN COMPUTER

Online booking

Det er nemt og hurtigt at booke transporter via vores online booking system. Hvis du ikke allerede er oprettet, kontakt da venligst Thortrans for at få adgang.

Læs mere
Thortrans - Truck Transport